Den största guiden till psykoseksuell dysfunktion

Den största guiden till psykoseksuell dysfunktion

InnehållsförteckningInte kända faktiska uttalanden om vad har din mentala hälsa att göra med Ed? Fascination för erektil dysfunktionsterapi

På samma sätt avslöjade 75% av män tillsammans med ED könsrelaterad missnöje, jämfört med 82% av deras partners. I dessa exakt samma partnerskap förklarade 69% av männa ED som ett problem, medan 74% av deras följeslagare genomfördes. Partners till män med Ed visar vanligtvis känslor förnekade, skyldiga, generade, irriterade och ogillade.

Mycket mer än av män kunde hanteras för ED, enligt CDC. Det finns ett sortiment av behandlingar tillgängliga. Dessa inkluderar: Det enda sättet att känna igen det bästa förfarandet är att rådfråga en läkare och också avslöja om källan till ED faktiskt är fysisk eller mental. En person måste ringa en läkare om de kastar penilerektioner ytterligare än ett fjärdedel av ögonblicket under sex.

Detta kommer definitivt att hjälpa dem att avgöra orsaken till ED och också sätta ihop en procedurstrategi. En individ borde kontakta en sjukvårdsexpert om de känner att Köpa Kamagra utan recept medicinen negativa effekter skapar ED. Dosen kan fel eller till och med modifierbar. En individ behöver bara stoppa eller till och med ändra doser efter att ha pratat med läkaren inledningsvis.

Ed kan vara känslomässigt svårt för en kille. Det kan faktiskt vara isolerande, emasculating och oroande. De kan oroa sig för att de faktiskt inte kan tillfredsställa sin partner eller tappa sin följeslagare. Detta kan åstadkomma uttag av intimitet på en gång när partneren också känner sig vägrad och också förbryllad. Det är faktiskt typiskt att uppleva förödmjukade eller bekymrade över att gå över med en läkare eller till och med partner.

Lite kända fakta om psykologiska konsekvenser av erektil dysfunktion – Sheng.

För att ordentligt bestämma en källa bör en individ kommunicera med en medicinsk vårdpersonal och också ha en fullständig klinisk utvärdering. Som en del av detta är de ett NPTR -test för att leta efter erektioner på natten. Denna tentamen kommer att granska om penis förvärvar hårt av sig själv under natten. Om det utför är orsaken verkligen inte fysisk, och läkaren kommer definitivt att undersöka mentala förklaringar.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping